Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Святкова зустріч майбутніх військових юристів
Нещодавно клініцисти Юридичної клініки Інституту управління і права провели спільну зустріч із курсантами факультету фінансів і права Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка. Під час зустрічі було обговорено тематику трудових взаємовідносин, порядок захисту прав працівників. Курсанти та клініцисти в дискусійній бесіді мали змогу обговорити ..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення вакантних наукових посад ВІКНУ
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 19.10.2018 №186-ОД "Про організацію та проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад у Військовому інституті", оголошення в газеті "Народна армія" від 25.10.2018 №43 (5575), протоколу Вченої ради Військового інституту №6 від 05.12.2018. Переможці конкурсу: Гальчус А.О. Проц..
[ читати далі ]
Флешмоб на захист і підтримку полонених ВМС ЗСУ
У сучасних реаліях роль Українського війська набула в державі ключового значення. Перед загрозою наростання зовнішньої агресії український народ покладає свої сподівання на воїнів, які самовіддано й рішучо боронять нашу незалежність і свободу, відстоюють право нації на розвиток і захищають мирний сон наших дітей. Усі ми відповідальні за майбутнє на..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначили 27-му річницю Збройних Сил України
Урочисті заходи розпочалися зранку, 6 грудня, під час шикування особового складу. Начальник Військового інституту генерал-майор Ігор Толок привітав особовий склад та вручив відзнаки кращим з кращих наших військовослужбовців та працівників навчального закладу. День Збройних Сил України — значна подія для тих, хто присвятив своє життя захисту р..
[ читати далі ]
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка серед переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року»
28 листопада 2018 року пройшло нагородження переможців щорічного Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року», відповідно до Зведеного річного плану наукової та науково-технічної діяльності у Збройних Силах України на 2018 рік, який проходив на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил ..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершилися курси підвищення кваліфікації військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації
На цьогорічних курсах знання у сфері комунікаційних технологій удосконалювали представники інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Серед них були досвідчені військові журналісти, прес-офіцери, фахівці морально-психологічного забезпечення військ (сил). «Загальне враження позитивне, дуже цікаві ле..
[ читати далі ]
Голодомор 1932-1933 років – жахлива рана українського народу
Хвилиною мовчання курсанти та працівники Військового інституту вшанували пам′ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Схиливши голову та знявши головний убір, присутні віддали шану невинно убитим землякам , жертвам тоталітарної системи. Щороку, у четверту суботу листопада, Україна вшановує пам`ять жертв Голодоморів ХХ століття. Заступник нача..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє»
Сьогодні, 22 листопада у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє». Головою конференції став начальник Військового інституту, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник освіти Ук..
[ читати далі ]
Корона «Міс ВІКНУ – 2018» за Веронікою Карпенко
Військова форма окраса кожного військовослужбовця, а якщо форму вдягає неймовірно приваблива дівчина – це зачаровує кожного. В червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся конкурс «Міс ВІКНУ – 2018». Захід було проведено на високому рівні. Особливо здивувала підготовка дівчат, які по..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся день курсантського самоврядування
17 листопада курсанти Військового інституту на власному досвіді зрозуміли як це бути в ролі викладача, командира або начальника. На один день майбутні офіцери зайняли керівні посади. Вони не лише командували на плацу, але і проводили заняття. - Нам сподобався семінар який з нами проводила курсант 3 курсу Валерія Кротченко, адже ми майже однолітк..
[ читати далі ]