Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


20 Чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств.
На базі спортивного комплексу „ХТЗ” з 12-14 квітня 2019 року був проведений 20 Чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств. Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка брали участь як представники ЗСУ у складі команди Київської області у розділі «бойове двоборство» (ст..
[ читати далі ]
Весняний чемпіонат м.Києва
13 квітня в парку відпочинку «Дубки» відбувся Весняний чемпіонат м.Києва з легкоатлетичного кросу. Збірна команда нашого інституту брала участь на дистанції 3 тисячі метрів. Особиста першість визначалась відповідно до вікових категорій: жінки, чоловіки, юніори. За результатами змагань I місце в категорії юніори посів Анатолій Тонконожен..
[ читати далі ]
Відбулась міжнародна конференція за участю представників Військового інституту
10 та 11 квітня пройшла міжнародна конференція на тему «Роль військової поліції під час гібридної війни» організована Військовою службою правопорядку Збройних Сил України, спільно з Центром досконалості Військової поліції НАТО й Київським національним університетом імені Тараса Шевченка. Проблеми підвищення ефективності військової поліц..
[ читати далі ]
Гирьовий спорт - спорт сильних!
6 квітня у спортивному залі Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка був проведений відкритий чемпіонат з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 80 учасників, серед них були команди Військового інституту: 1,5 курси військового гуманітарно-лінгвістичного факультету, 1,2 курси військового факультету фінансів та права, 3-5 курси війс..
[ читати далі ]
Від вас залежить подальша розбудова незалежної Української держави
6 квітня у стінах Військового інституту відбулася ювілейна зустріч випускників нашого навчального закладу 1999 року. Згадати курсантське життя, поділитися життєвим досвідом приїхали до Альма-матер більшість випускників та їх наставники. Значну роботу щодо організації зустрічі провели Д. Басистий, М. Юдін, Я. Снисаренко, Я. Романовська, О. Ан..
[ читати далі ]
Курсанти 5-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь в проведенні промо-івенту «Презентація нової міжфакультетської програми «Економічна безпека підприємництва» в Головному корпусі університету
6 квітня 2019 року курсанти 5-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з доцентом кафедри фінансового забезпечення військ к.е.н. Гурою Вікторією Леонідівною були присутні на доповіді про надзвичайно важливі аспекти трансферу товарів і технологій подвійного використання від Володимира Давидовського &ndash..
[ читати далі ]
Завжди перші!
6 та 7 квітня у столиці України відбувся дев’ятий київський міжнародний півмарафон – 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Маршрут 4,2 кілометра пролягав у парковій зоні Національного виставкового центру (ВДНГ). За 2 дні на різних дистанціях заходу на старт вийшли майже 13000 учасників з 57 країн світу, а підтримували любителів бігу на ву..
[ читати далі ]
У Національній академії сухопутних військ підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Військові науки»
Участь у конкурсі взяли курсанти та їхні наукові керівники з практично всіх вищих військових навчальних закладів нашої країни, а також вихованці цивільних вишів та вищих освітніх установ інших силових відомств України. За підсумками конкурсу переможцем став курсант Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ан..
[ читати далі ]
Defense Express розкрив свої таємниці перед майбутніми військовими журналістами
Формула успіху українського спеціалізованого видання у сфері військової техніки та озброєння. Перспективи та тенденції розвитку сучасної зброї в умовах путінської агресії проти України. Реагування світового ринку озброєння на виклики, ризики та загрози, які сьогодні постають перед людством. Проблеми та досягнення вітчизняного ОПК. Всі ці теми знайш..
[ читати далі ]
Випуск курсів підвищення кваліфікації офіцерів-політологів
Відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації офіцерів-політологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України. Навчання проходило в період з 4 по 27 березня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Підготовку офіцерів здійснювали досвідчені науково-педагогічні працівники кафедри військ..
[ читати далі ]