Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Рівний до рівного: «Р2Р» єднає молодь світу
Сила студентських інновацій може протистояти таким викликам сучасності, як екстремізм, расова дискримінація та навіть тероризм. Програма «Peer to peer compaigns» з 2015 року об’єднала з 75-ти країн світу небайдужу молодь, яка розробляє дієві медійні й соціальні проєкти та реалізує їх через Інтернет-простір. Зусилля направлені на з..
[ читати далі ]
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі на заміщення наукових посад ВІКНУ
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту выд 04.06.2019 №99-ОД, "Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті". Перелік кандидатів які допущені до участі в конкурсі наведено нижче:
[ читати далі ]
За реальні здобутки почесна відзнака
Київський міський голова Віталій Клічко високо оцінив здобутки колективу Військового інституту у забезпеченні обороноздатності держави. Користуючись нагодою з відзначення Дня конституції України очільник столиці вручив почесну грамоту та побажав усім викладачам та студентам міцного здоров’я, наснаги, та нових здобутків у вихованні майбутн..
[ читати далі ]
Є битви, котрі варто знати – і є бої, яких нам не забути…
Нещодавно курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у виїзному семінарі з назвою: «360 років Конотопської битви та її значення для ствердження Української держави». Ініціювали подорож активісти Спілки Офіцерів України. В ході семінару учасники обговорювали важливість Конотоп..
[ читати далі ]
Вшанували творця першої європейської Конституції
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка поклали квіти до пам’ятника видатного політичного діяча початку 18 століття, гетьмана України Пилипа Орлика. Такі заходи вже стали доброю традицією військових у День Конституції України. «Той факт, що творцем першого, сучасного на той час, закону..
[ читати далі ]
Вітаю Вас, мої шановні колеги
Шановні колеги! День, коли Україна отримала власну Конституцію, став для усіх громадян святом. Майже п"ять років тривала робота по створенню основного Закону держави, який дозволив остаточно розірвати стосунки з радянським минулим. Україна реально отримала право називатись самостійною, європейською державою, бо цінності які несе наша Конституція, ..
[ читати далі ]
Привітали бакалаврів
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка закінчила роботу екзаменаційна комісія по атестації здобувачів вищої освіти. Курсанти гідно склали комплексні іспити по профільних предметах та захистили свої бакалаврські роботи. Два тижні напружених випробувань показали, гідну підготовку, як теоретичну, так і п..
[ читати далі ]
Науковцями ВІКНУ розроблено та проведено успішне випробування моделі автоматизованого комплексу пасивної розвідки
25 червня 2019 року науковці Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на військовому полігоні міжвидового центру підготовки підрозділів РВ і А Сухопутних військ ЗС України «Дівички» провели успішне випробування сейсмоакустичних приладів під час проведення стрільб з мінометів. Наукові представники..
[ читати далі ]
Нагородження Подякою Ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка
26 червня 2019 року на засіданні Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулось нагородження відзнаками Київського національного університету імені Тараса Шевченка за вагомий особистий внесок у виконання наукових проектів молодих вчених та активну участь в організації семінарів, наукових конференцій керівників під..
[ читати далі ]
У розпалі робота екзаменаційної комісії Порожній БАК - МАГом не стане
(з підслуханого. Говорять між собою двоє курсантів: –Ти БАК? – Ні я МАГ, я ж на п’ятому курсі!) Чотири роки навчання і ось вона проміжна, але така важлива фінішна пряма. Свої знання продемонстрували курсанти четвертого курсу за фахом «Політологія» під час складання комплексного екзамену. Цей іспит, який поєднує п&rsq..
[ читати далі ]