Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Чергова спортивна перемога в інститутську скриньку
У ювілейному десятому марафоні «Wizz Air Kyiv», який відбувся днями головними вулицями Києва, взяли участь і наші курсанти. - Ми повинні підтримувати молодь в усіх спортивних напрямках. Якщо вони хочуть бігати – треба надавати їм таку можливість, хочуть грати у футбол – тренуватись разом з ними. Коли курсанти бачать підтримк..
[ читати далі ]
Викладачі і курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у XXII Міжнародній конференції користувачів Esri в Україні
Днями відбулась XXII Міжнародна конференція користувачів Esri в Україні «ГІС (геоінформаційні системи) в управлінні територіальним розвитком» під час якої обговорювались актуальні шляхи розвитку сучасних геоінформаційних технологій. У роботі конференції взяли участь представники Кабінету Міністрів України, РНБО України, Топографічної ..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 05.08.2019 № 143-ОД, "Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті", та протоколу Вченої ради Військового інституту №2 від 03.10.2019. Переможці конкурсу: ЧЕРЕДНИК О.Ю. РОСКОВИНСЬКИЙ О.В. БУРИЙ С.В. СОБКОВИЧ С.М.
[ читати далі ]
Шановні учні! Прийдіть і оберіть своє майбутнє!
19 жовтня 2019 року на території Головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60) проводиться загальноуніверситетський день відкритих дверей «КНУ- ЕХРО 2019». Ви зможете ознайомитися з переліком спеціальностей та освітніх програм, за якими буде оголошено прийом у 2020 році, зустрітис..
[ читати далі ]
Посилена підготовка курсантів-випускників
На виконання рішення першого заступника начальника Генерального штабу ЗСУ на базі військової частини здійснюється спеціальна складова посиленої підготовки для курсантів-випускників за спеціальністю Фінанси, банківська справа та страхування. У заняттях брали участь представники Департаменту фінансів Міністерства оборони України, Фінансово-економічно..
[ читати далі ]
До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула делегація військових психологів ЗС США
У Військовому інституті розпочав роботу триденний семінар для військових психологів. Викладачі, практикуючі психологи Збройних Сил Сполучених Штатів Америки. У кожного за плечима реальний бойовий досвід і практична робота з реабілітації військовослужбовців. Тренінги для учасників спрямованні на розгляд питань поведінкового здоров’я військов..
[ читати далі ]
Шановні наші ветерани!
Вітаю Вас з Днем ветерана! Ваша самовіддана праця, відданість справі та терпіння стали основою нинішнього досягнень нашого інституту! Вашому поколінню довелося багато пережити непростих випробувань, котрі загартували і зміцнили Вас. Цей день є символічним у єдності і спадкоємності поколінь – можливість сказати теплі слова подяки батькам, мат..
[ читати далі ]
Збірна команда ВІКНУ з футболу здобуває чергову перемогу Прийшов, побачив – гол забив
Атмосфера спортивного запалу та жаги до перемоги панувала сьогодні на футбольному полі спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Champion Cup студмістечка КНУ зібрав 10 команд з різних гуртожитків, аби обрати найкращу команду серед «місцевих жителів». Команда військових футболістів з гуртожитку №..
[ читати далі ]
Збірна футбольна команда ВІКНУ перемогла на турнірі імені Героя України Андрія Кизила
Збірна команда ВІКНУ з футболу виборола кубок на турнірі імені Героя України Андрія Кизила, який відбувся на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Це вже другий відкритий чемпіонат з міні-футболу за «Кубок пам’яті Андрія Кизила», який героїчно загинув у 2017 році під Авдіївкою. У турнірі взяли участь 6 команд, сер..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка поклали квіти до могили генерал-лейтенанта ЖУКОВА Сергія Анатолійовича
Сьогодні, 30 вересня 2019 року в 15-ту річницю від дня смерті першого начальника Військового інституту доктора технічних наук, заслуженого працівника освіти України, професора, генерал-лейтенанта ЖУКОВА Сергія Анатолійовича вшанували память та поклали квіти до могили курсанти Військоаого інституту. Генерал-лейтенант ЖУКОВ Сергій Анатолійович - докт..
[ читати далі ]