Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ХV Легкоатлетичний крос пам`яті першого начальника Військового інституту генерал-лейтенанта Сергія Жукова
Кожна військова частина має свої традиції, однією із таких у нашому Військовому інституті є Легкоатлетичний крос пам`яті першого Начальника Військового Інституту генерал-лейтенанта Сергія Жукова. Цього року, це вже п`ятнадцятий такий чемпіонат. Цим заходом кожен військовослужбовець нашого інституту вшановує пам`ять людини, яка зробила неоціненний в..
[ читати далі ]
І тільки наші перекладачі здатні на таке
У вересні перекладачі навчальної групи надавали лінгвістичне забезпечення на Яворівському полігоні. Під час набуття навичок лінгвістичного забезпечення курсантів навчальної групи розділили на тих, хто співпрацює з канадською та американською стороною. Усі курсанти були закріплені за певними підрозділами: сухопутними, артилерійськими, танковими, ..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України
Свято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості. Військовий інститут теж має свої..
[ читати далі ]
XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА ‑ 2019: обширне тестування курсантами ВІКНУ
Не обходять стороною нові види озброєння і курсанти Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка. Виставка «Зброя та безпека-2019» запросила всіх небайдужих і нашу обдаровану молодь побачити нові досягнення сучасного військового виробництва. «Зброя та безпека-2019» представляє розробки 16-ти провідних виробників з Украї..
[ читати далі ]
Коли так хочеться сказати їм спасибі
У Центральному військовому клінічному госпіталі проходять реабілітацію та одужують від поранень чимало захисників України. Поруч із ними їх рідні та близькі - підтримують та допомагають відновити сили та повернутися до повноцінного життя. Для курсантів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка зустрічі з бій..
[ читати далі ]
З плацу – на бал
Курсанти Військового інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у благодійному балу юристів. 7 жовтня бальна зала готелю Hilton Kyiv перетворилась на справжню казку. Вишукані сукні, галантні кавалери, дивовижно прекрасні дівчата. Бал юристів проводиться в Україні вперше, але для всіх учасників та глядачів ста..
[ читати далі ]
«Peer-to-peer» для курсантів ВІКНУ
В університеті імені Бориса Грінченка відбулась цікава зустріч з відомим рекламником та публіцистом Христо Кафтанжиєвим. В рамках проєкту "Peer-to-peer" майбутні військові журналісти та фахівці з міжнародних відносин разом з цивільними колегами прослухали лекцію про організацію сучасних інтеркультурних комунікацій. - Організував відвідини заходу ..
[ читати далі ]
«Армі-Я Фест» дебютував у столиці та презентував можливості української армії
Якщо популяризувати військову службу, то тільки так! Щирими українськими піснями, танцями під супровід військового оркестру та смачними стравами військової польової кухні. Саме так мешканці та гості столиці зустріли перший військовий фестиваль «Армі-Я Фест» на ВДНГ. Цьогоріч Київський міський військовий комісаріат (КМВК) аби приверну..
[ читати далі ]
Чергова спортивна перемога в інститутську скриньку
У ювілейному десятому марафоні «Wizz Air Kyiv», який відбувся днями головними вулицями Києва, взяли участь і наші курсанти. - Ми повинні підтримувати молодь в усіх спортивних напрямках. Якщо вони хочуть бігати – треба надавати їм таку можливість, хочуть грати у футбол – тренуватись разом з ними. Коли курсанти бачать підтримк..
[ читати далі ]
Викладачі і курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у XXII Міжнародній конференції користувачів Esri в Україні
Днями відбулась XXII Міжнародна конференція користувачів Esri в Україні «ГІС (геоінформаційні системи) в управлінні територіальним розвитком» під час якої обговорювались актуальні шляхи розвитку сучасних геоінформаційних технологій. У роботі конференції взяли участь представники Кабінету Міністрів України, РНБО України, Топографічної ..
[ читати далі ]