Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Презентували цикл документальних фільмів «Бойові родини» - радимо переглянути!
Курсанти Військового інституту стали учасниками презентації циклу документальних фільмів «Бойові родини», яку 4 грудня, напередодні професійного свята військових, провели у Національному музеї історії України у Другій світовій війні. Перед переглядом фільму продюсер - виконавець проєкту Олександр Дріз представив авторський колектив ..
[ читати далі ]
Швидше вітру, міцніше скелі
Гаряча пора для майбутніх лейтенантів. Тривають випускні іспити у курсантів шостого курсу. Спільним для всіх є комплексний екзамен з дисципліни : «Фізичне виховання, спеціальна фізична підготовка». Готувались до нього протягом усього періоду навчання. Крім теоретичних завдань були і випробування на силу, спритність та звичайно здатніст..
[ читати далі ]
Поділились найдорожчим
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели «День донора». Традиційно, у гуртожитку попередньо підготували приміщення та організували пункт забору крові. За майже п’ять годин роботи сімдесят курсантів пройшли неприємну, але таку важливу процедуру. Серед першоразників було і чимало..
[ читати далі ]
Боксери Військового інституту поповнили арсенал спортивних нагород.
Збірна команда з боксу Військового інституту КНУ взяла участь Чемпіонаті ЗСУ серед видів, окремих родів та вищих військових навчальних закладів з боксу. Це масштабне спортивне дійство проводилося вперше за 10 років, але організатори запевнили, що тепер бокс буде впроваджуватись в систему змагань військовослужбовців. За результатами змагань були ви..
[ читати далі ]
Курсанти-випускники на фінішній прямій
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочала роботу екзаменаційна комісія по атестації здобувачів вищої освіти. Для майже півтори сотні курсантів це крайня сесія перед омріяними лейтенантськими погонами. Голова Екзаменаційної комісії начальник Головного управління морально-психологічного забезпеченн..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту продовжують навчання у Військовій академії в Софії
Курсанти Військового інституту продовжують навчання у Військовій академії імені Г.С. Раковського за напрямом «Національна безпека й оборона». Відповідно до умов міжнародної програми Erasmus+ курсанти мали змогу самостійно обрати перелік дисциплін. Вибір сфокусовано на таких предметах, як: регіональна безпека й оборона, управління Європ..
[ читати далі ]
Навчальні заняття в Держстаті України
З курсантами другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Військового факультету фінансів і права нещодавно було проведено практичні заняття на базі Державної служби статистики України. Провідні фахівці установи розповіли курсантам про кабінет респондента. Програма містить гідний захист від взломів та doss ат..
[ читати далі ]
Чемпіонат Збройних Cил України з гирьового спорту
У Житомирі з 26 по 29 листопада проходив чемпіонат Збройних Cил України з гирьового спорту серед Вищих Військових навчальних закладів. Поборотися за кубок з`їхалися понад 150 спортсменів із 9 військових інститутів. Серед учасників були й курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Протягом 3 днів з..
[ читати далі ]
Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів
Вкотре у Військовому інституті відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Зб..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбулась XV Міжнародна науково-практична конференція
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє». Серед запрошених гостей були присутні представники Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та іноземні гості. З ві..
[ читати далі ]