Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Перша офіцерська відзнака і вже золота!
Цьогорічний випуск лейтенантів був достатньо «підрум’яненим». Практично кожен четвертий випускник з гордістю відзвітував перед батьками та друзями своїми здобутками у вигляді червоних дипломів. І лише двоє дівчат, Людмила Бондік та Ольга Рябова, на додачу до омріяних дипломів отримали ще й золоті відзнаки. Про те, що мрії зді..
[ читати далі ]
І кожен фініш – це, по суті, старт
Військовослужбовці та працівники ЗСУ отримали сертифікати про визнання рівня знання іноземної мови. Майже чотири місяці слухачі англійської, німецької та французької мов щоденно три пари в день опановували нові знання в Центрі інтенсивної мовної підготовки Військового інституту. Випускні іспити проходили за системою STANAG, стандартизованої підгот..
[ читати далі ]
Велика радість для маленьких пацієнтів
За доброю традицією курсанти Військового інституту напередодні новорічних свят навідали давніх друзів – маленьких пацієнтів Національного інституту раку, що у Києві. Для малечі організували та провели майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас. Було по справжньому цікаво і весело. Долучились до роботи і дорослі. Разом з дітьми робили вити..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся випуск лейтенантів
Сьогодні 21 грудня у стінах Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов випуск лейтенантів. Цьогорічний 24-й випуск став врожайним на відзнаки. Двоє випускниць отримали червоні дипломи та золоті медалі. Ще 32 молодих лейтенанти отримали дипломи з відзнаками. І що цікаво, серед випускників є 6-ро учасн..
[ читати далі ]
Святий Миколай привітав курсантів Військового інституту
День святого Миколая щорічно відзначається 19 грудня. За традицією всіх дітей в цей ранок під подушкою мають чекати подарунки від святого. Але цього року сталося дивовижне – вже до дорослих діток Військового інституту завітав Миколай разом зі своєю командою помічників. Вперше настільки серйозний, по своїй специфіці, заклад вирішив оточити ку..
[ читати далі ]
Магістрів військової політології з нетерпінням чекають у військах
На кафедрі військової політології наступив відповідальний період – випуск фахівців-політологів з освітньо-кваліфікаційним рівнем “магістр”. Це перший випуск не тільки в історії кафедри, але і для нового начальника кафедри кандидата політичних наук, доцента підполковника Сергія Сірого. Виконання атестаційної роботи магістра є заве..
[ читати далі ]
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка серед переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року»
17 грудня 2019 року пройшло нагородження переможців щорічного Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року», відповідно до Зведеного річного плану наукової та науково-технічної діяльності у Збройних Силах України на 2019 рік, який проходив на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил Ук..
[ читати далі ]
Кубок України з гирьового спорту
На території Національного медичного університету імені Олександра Богомольця з 13 по 15 грудня проходили змагання за Кубок України з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів, серед яких була наша команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкуренція зростала щохвилини, ..
[ читати далі ]
Військово-професійна орієнтації молоді
12 грудня у День Сухопутних військ ЗСУ представники Війського інституту зустрілись з учнями старших класів шкіл міста Ніжина. Метою зустрічі було ознайомлення учнів з організацією навчально-виховного процесу у Військовому інституті, військово-професійна орієнтації молоді, сприяння вибору нею військової професії. З правилами прийому, особливостям..
[ читати далі ]
Робоча зустріч керівництва інституту з Аташе з питань оборони
В рамках міжнародного співробітництва між міністерствами оборони України та Німеччини у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася робоча зустріч керівництва інституту з Аташе з питань оборони полковником Ральфом Маєром. В ході візиту було обговорено низку питань, щодо надання практичної допомоги ..
[ читати далі ]