Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Півсотні залпів – згадують героїв
Сьогодні, 20 січня, на території Міністерства оборони України, відбувся розширений церемоніал вшанування військовослужбовців, які загинули цього дня у різні роки внаслідок російської збройної агресії на Сході нашої держави. 20 січня — один із найсумніших днів найбільших втрат. У 2015 році цього дня завершилася 242-денна оборона Донецького а..
[ читати далі ]
Курсанти долучились до відзначення свята Водохреща
19 січня відзначається одне з небагатьох священних таїнств – Хрещення Господнє, коли душа очищається від гріхів, а тіло – від хвороб. Здавна вважається, що на Водохреща відкриваються небеса і вода набуває цілющих властивостей, які зберігає протягом року. За традицією, сьогодні усі охочі курсанти занурились в освячену воду, аби бути здо..
[ читати далі ]
Практика – основа підготовки наших курсантів
Курсанти першого курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вдосконалюють практичні навички на одному з військових полігонів. Понад 100 майбутніх офіцерів під керівництвом викладачів Військового інституту закріплюють отримані теоретичні знання та удосконалюють практичні навички із загальновійськових дис..
[ читати далі ]
Незламний дух українського воїнства
Сьогодні у Військовому інституті провели тематичний вечір з нагоди п’ятої річниці вшанування героїв - захисників Донецького аеропорту. Серед викладачів та офіцерів є чимало ветеранів та учасників бойових дій для яких такі зустрічі особливо символічні, адже вони нагадують про пережите під час військової служби. Учасники зібрання хвилиною мовч..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 22.11.2019 № 222-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”, та протоколу Вченої ради Військового інституту № 6 від 14.01.2020.
[ читати далі ]
День жалоби
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка приспустили Державний прапор України на знак дня жалоби у зв´язку з авіакатастрофою українського пасажирського літака Boeing 737 рейсу PS 752 поблизу Тегерана. Військовослужбовці та працівники Військового інституту висловлюють свої співчуття рідним та близьк..
[ читати далі ]
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 22.11.2019 No 222-0Д, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”. Перелік кандидатів які допущені до участі в конкурсі: 1. РИЖИКОВ Вадим; 2. МЕЛЬНИК Ярослав; 3. КАРЕЛІН Владислав; 4. АЛЄЩЕНКО Віктор; 5. КУЦЕНКО Тетяна; 6. Ф..
[ читати далі ]
Перша офіцерська відзнака і вже золота!
Цьогорічний випуск лейтенантів був достатньо «підрум’яненим». Практично кожен четвертий випускник з гордістю відзвітував перед батьками та друзями своїми здобутками у вигляді червоних дипломів. І лише двоє дівчат, Людмила Бондік та Ольга Рябова, на додачу до омріяних дипломів отримали ще й золоті відзнаки. Про те, що мрії зді..
[ читати далі ]
І кожен фініш – це, по суті, старт
Військовослужбовці та працівники ЗСУ отримали сертифікати про визнання рівня знання іноземної мови. Майже чотири місяці слухачі англійської, німецької та французької мов щоденно три пари в день опановували нові знання в Центрі інтенсивної мовної підготовки Військового інституту. Випускні іспити проходили за системою STANAG, стандартизованої підгот..
[ читати далі ]
Велика радість для маленьких пацієнтів
За доброю традицією курсанти Військового інституту напередодні новорічних свят навідали давніх друзів – маленьких пацієнтів Національного інституту раку, що у Києві. Для малечі організували та провели майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас. Було по справжньому цікаво і весело. Долучились до роботи і дорослі. Разом з дітьми робили вити..
[ читати далі ]