Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Початок роботи Екзаменаційної комісії
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося перше організаційне засідання та інструктивна нарада з головами підкомісій і членами Екзаменаційної комісії. На нараді, полковник Олег Прохоров довів про готовність Військового інституту до здачі комплексних екзаменів і захисту атестаційних робіт у 2020 ро..
[ читати далі ]
ПЕРЕЛІК ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД
ПЕРЕЛІК ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту №205-ОД від 15.10.2020 , “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”, та протоколу Вченої..
[ читати далі ]
Запали свічу пам’яті
28.11.2020 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшанували пам’ять жертв голодомору. Як зазначив полковник Сергій Мотика, що кожен з нас має пам’ятати, що такої страшної трагедії яку пережив український народ у 30- х роках не зазнав, мабуть, жоден народ в історії людства. У світовій іст..
[ читати далі ]
Біль у серці на віки !
А он де під тином опухла дитина Голоднеє мре… І не в однім о тім селі, а скрізь на славній Україні… Т.Г.Шевченко Сьогодні, в цей трагічний для нас день, кожен з нас переосмислює нашу історію, її трагічні сторінки які примушують стискатися людські серця. Однією з найстрашніших таких сторінок – голодомор, який призвів до небачен..
[ читати далі ]
Карантин не завадив провести щорічну Міжнародну науково-практичну конференцію
У Військовому інституті Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка відбулась XVI Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє». Через світову пандемію, спричинену вірусом COVID-19 науковці не мали змоги обговорити нагальні питання особисто, проте конференція відбулась в онла..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшанували загиблих учасників Революції Гідності та поклали квіти до пам'ятника на Алеї Героїв Небесної Сотні.
21 листопада в Україні відзначають День Гідності та свободи. Свято встановлене на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Саме 21 листопада 2013 року тисячі громадян зібралися на Майдані Незалежності з протестами проти курсу на Росію. Упродовж трьох місяців протестувальники вимагали продовжити Євроінтеграцію та прип..
[ читати далі ]
ПЕРЕЛІК ДОПУЩЕНИХ КАНДИДАТІВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ
ПЕРЕЛІК ДОПУЩЕНИХ КАНДИДАТІВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 15.10.2020 року№205-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті&r..
[ читати далі ]
З Днем сержанта Збройних Сил України сержантів і старшин привітали у Військовому інституті
На плацу інституту курсанти, які щойно отримали первинне сержантське військове звання, прийняли Кодекс сержанта. Клятва, яку вони проголосили перед строєм, означає їх прийняття до професійного сержантського корпусу Збройних Сил України. Таким чином вони взяли на себе відповідальність за виконання положень Кодексу та зобов’язалися дотримуватис..
[ читати далі ]
Першість з гирьового спорту
5 листопада у м Київ відбулися змагання на першість Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з гирьового спорту. Оцінювати підготовку, рівень майстерності учасників запросили нашого викладача кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту (майстра спорту України) капітана Підопригору Максима та..
[ читати далі ]
Євген Магда виступив із лекцією перед курсантами Військового інституту
Кандидат політичних наук, директор Інституту світової політики, випускник історичного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка Євген Магда провів лекцію для курсантів Військового інституту про гібридні виклики для України та сучасного світу. Організатором зустрічі виступив професор кафедри правового забезпечення, кандидат юридич..
[ читати далі ]