Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У Військовому інституті відбувся науково-практичний семінар на тему “10 років окупації АР Крим російськими загарбниками: передумови, причини і наслідки”
Метою цього заходу було простежити етнічний та суспільно-політичний розвиток Криму від стародавніх часів до сучасності, з’ясувати місце й роль Криму в історії України, обговорити глобальні наслідки повномасштабної російської агресії проти України, продемонструвати міжнародну єдність навколо позиції, що “Крим – це Україна”, з..
[ читати далі ]
Фінальний турнір "Pixel Cup" з дисципліни CS 2 5х5
Кіберспортивні змагання активно розвиваються в Україні, а для гравців це чудова можливість продемонструвати свій талант та професіоналізм роботи в команді. 16 березня відбувся фінальний турнір "Pixel Cup" з дисципліни CS 2 5х5, в якому взяли участь курсанти, офіцери ВІКНУ та студенти НУФВСУ. Напередодні, змагання проводились у Військовому інститу..
[ читати далі ]
Підготовка збірної боксу та рукопашного бою ВІКНУ до чемпіонату ЗС України з боксу серед ВВНЗ
Цими вихідними в місті Києві відбулася матчева зустріч між кращими боксерами Києва. Товариські спаринги проводилися для наших бійців, як підготовка до подальшого чемпіонату ЗС України серед вищих військових навчальних закладів. Мета матчевих зустрічей - це підвищення майстерності та кваліфікаційних навичок наших спортсменів. Всі боксери успішно вик..
[ читати далі ]
Науково-педагогічні працівники Військового інституту зустрілись із представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Зокрема, з директором науково-консультаційного центру, вченим секретарем науково-дослідної частини, кандидатом філософських наук, доцентом Наталією Караульною та начальником відділу підготовки й атестації науково-педагогічних кадрів, доктором філософії Анжелікою Ткачук. Мета заходу ознайомитися з новими вимогами керівних документів та особливос..
[ читати далі ]
Даруємо любов
За ініціативи Курсантської ради Військового факультету соціальних і поведінкових наук та підтримки начальника Військового інституту, військовослужбовці інституту подарували позитивні емоції діткам з КЗ КОР «Боярська спеціальна школа» та КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква». Білоцерківський будин..
[ читати далі ]
ЧЕРГОВІ ПЕРЕМОГИ НА СПОРТИВНИХ АРЕНАХ
Гирьовий спорт – це не лише змагання на силу та витривалість, а справжнє випробування духу та волі. На Чемпіонаті України з гирьового спорту, який проходив у столиці з 6 по 10 березня 2024 року, спортсмени ВІКНУ вразили своєю майстерністю та наполегливістю. Ці змагання були визначальними для найсильніших спортсменів країни. Участь в них в..
[ читати далі ]
Відтворити сторінки з історії життя, поринути у творчість і пройтися стежками відомого Кобзаря України
Таку можливість мали курсанти ВІКНУ під час відвідання заходу з нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. На чолі із творчою спілкою «Мистецький спецназ» та поетесою й заслуженою працівницею культури України Зоєю Ружин, військовослужбовці вирушили до села Шевченкове, де відбулися заходи вшанування пам’яті українс..
[ читати далі ]
Шевченківський квест в Освітньому центрі
Освітній Центр Верховної Ради України провів просвітницький захід до 210-ої річниці від народження Тараса Шевченка з курсантами Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка. - Цей день – насправді особливий для нас, тож ми вирішили відзначити його в особливому форматі і поєднати зустріч із народною депутаткою України, міні-лекцію про Ко..
[ читати далі ]
Курсанти Військового факультету сил підтримки і забезпечення продемонстрували свої таланти на вечері пісні та поезії
На конкурсі виступив музичний гурт Військового інституту «Viar» та курсанти, які презентували свої авторські пісні та вірші. Всі вони заслужено отримали високі оцінки журі та глядачів. Курсанти показали свою майстерність у поезії та створенні пісень, в яких висловили свої думки та почуття, вкладаючи глибинні філософські сенси та образ..
[ читати далі ]
Психологи Нацгвардії обмінялись досвідом згуртування військових колективів з капеланами, які проходять курси підвищення кваліфікації у Військовому інституті.
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбуваються курси підвищення кваліфікації військових капеланів ЗС України, де вони навчаються за спеціальною програмою в Центрі підготовки військових капеланів та поглиблюють свої знання і вміння у духовній опіці військовослужбовців. Важливим завданням кожного військового капелана – є зміцн..
[ читати далі ]