Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА ‑ 2019: обширне тестування курсантами ВІКНУ

Не обходять стороною нові види озброєння і курсанти Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка. Виставка «Зброя та безпека-2019» запросила  всіх небайдужих  і нашу обдаровану молодь побачити нові  досягнення сучасного військового виробництва.

«Зброя та безпека-2019» представляє розробки  16-ти провідних виробників з України, США, Польщі, Туреччини, Чехії  й  інших країн світу. Наші курсанти побачили ракетний протикорабельний комплекс « Нептун», новий БТР «Отаман-3», стволи САУ « Богдана», безпілотний авіакомлекс Bayraktar. Не залишаючись осторонь, найініціативніші другокурсники перевірили універсальний мультимедійний стрілецький тренажер на точність. Оснащення солдата та екіпірування пройшли випробування зручністю та відповідністю останнім зразкам «військової моди» суворими експертами  університету – жінками-військовослужбовцями.

Просто не можливо пройти повз і не приміряти шоломи компанії «UARMS», які вже використовуються в українському війську. Шляхом тестування  курсантська молодь  встановила, що вони не лише надійно захищають українських військовослужбовців на фронті, але й однаково пасують як чоловікам, так і жінкам.

Курсантів Військового інституту  виставка «Зброя та безпека-2019» вразила своїм масштабом та сучасністю, не залишилось жодного байдужого до  інноваційних розробок в сфері сучасного військового виробництва.

 Олена Гаврилюк

Фотографії