Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

З плацу – на бал

Курсанти Військового інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у благодійному балу юристів. 

7 жовтня бальна зала готелю Hilton Kyiv перетворилась на справжню казку. Вишукані сукні, галантні кавалери, дивовижно прекрасні дівчата. Бал юристів проводиться в Україні вперше, але для всіх учасників та глядачів став унікальним, захоплюючим дійством.

Організатори стверджують, що основною метою феєричного дійства насамперед є бажання сформувати у суспільства потяг до цікавого проведення дозвілля, створення вишуканого майданчика для спілкування людей, яких об’єднують людські цінності.   

Наші курсанти не вперше беруть участь у подібних заходах. Хлопці та дівчата, не зважаючи на щільний графік навчань,  охоче займаються з хореографами. Цікавим є не лише бал, а підготовка до нього.

- Бал – це без перебільшення вибух емоцій, - ділиться враженнями курсант Данило Науменко-Дяків, - ти виходиш на паркет, поруч тендітна, так само схвильована  дівчина. Відчуваєш теплоту її долоні, а через неї  биття серця. І не можеш зрозуміти хто хвилюється більше. Очікування музики найважча мить, а потім усе починає розкручуватись і набирати обертів. Радість від того, що все вдається неймовірна. А вдячність за надану можливість відчути себе щасливим безмежна. Наростає  бажання зупинити цей момент, закарбувати у пам’яті кожне па і дивне відчуття свободи і радості. Вдячний усім організаторам за таку чудову нагоду долучитись до казки.

Подібні бали – це справжнє мистецтво, зі своєю естетикою та філософією. Без подібних заходів неможливо сформувати та виховати справжніх поціновувачів прекрасного.  

Валерія Кротченко (фото організаторів) 

Фотографії