Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

«Peer-to-peer» для курсантів ВІКНУ

В університеті імені Бориса Грінченка відбулась цікава  зустріч з відомим рекламником та публіцистом Христо Кафтанжиєвим. В рамках проєкту "Peer-to-peer" майбутні військові журналісти та фахівці з міжнародних відносин  разом з цивільними колегами прослухали лекцію про організацію сучасних інтеркультурних комунікацій.

Організував відвідини заходу  наш викладач Олександр Курбан. Сьогодні надзвичайно актуальною  є протидія російській агресії та дезінформації, яка поширюється північним сусідом в Україні. Для усвідомлення та розуміння процесу протидії  інформаційному  впливу такі лекції є дуже корисними та повчальними  - ділиться враженнями від зустрічі Катерина Біленко, курсантка 4 курсу.

Професор Софіївського університету в доступній формі і цікавій подачі  розповів про особливості підготовки студентів у провідних країнах світу, поділився порадами з власного життя та особливостями використання архетипів при створенні власного контенту. Христо Кафтанджиєв є автором популярних книг: "Герої та красуні у   рекламі", "Секс і насильство в рекламі", "Архетипи в комунікаціях", "Гармонія в рекламній комунікації". Він працював у Фінляндії, стажувався у Голландії, а зараз активно проводить лекції у провідних країнах світу. На разі, вивчає питання діджиталізації та інші інновації у комунікаціях.

Зустріч пройшла цікаво у теплому колі  студентів Університету імені Бориса Грінченка. Подібні зустрічі – чудова можливість налагодження дружніх стосунків між університетами та гарна можливість розширити власні знайомства.

Валерія Кротченко
(фото автора)

Фотографії