Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Чергова спортивна перемога в інститутську скриньку

У ювілейному десятому марафоні «Wizz Air Kyiv», який відбувся днями головними вулицями Києва, взяли участь і наші курсанти.

Ми повинні підтримувати молодь в усіх спортивних напрямках. Якщо вони хочуть бігати – треба надавати їм таку можливість, хочуть грати у футбол – тренуватись разом з ними. Коли курсанти бачать підтримку від старших – їх це мотивує,-ділиться досвідом тренер команди підполковник Михайло Смовж.

В чемпіонаті серед силових структур у даному марафоні збірна команда ВІКНУ із загальним часом 57 хвилин 39 секунд посіла почесне ІІІ місце.

Цей марафон – чудова можливість перевірити себе, свої сили, подивитися на інших учасників та змусити себе тренуватись більше, аби наступного разу стати кращими,- розповідає курсантка Анна Гудзь.

Організатори заходу відмічають, що за часи існування марафону кількість учасників збільшилась у 30 разів, адже загальна чисельність цього року склала більше ніж 17 тисяч спортсменів.

Дякуємо кафедрі фізичного виховання та спеціальної фізичної підготовки за наших чемпіонів та гідне представлення Військового інституту на всеукраїнському рівні.

Бажаємо нових злетів та перемог!

Валерія Кротченко (фото автора)

Фотографії