Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ з’явилися нові майстри спорту

Сьогодні трьом курсантам Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка були вручені посвідчення та нагрудні відзнаки «Майстер спорту України».

Курсанти четвертого курсу Михайло Ухорський, Вадим Рибак та п’ятикурсник Олег Стадник показали відмінні результати на чемпіонаті України з військово-спортивного багатоборства та були відібрані до складу збірної України, де будуть представляти нашу державу на чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства.

«Мені, як тренеру, надзвичайно приємно, що наполеглива робота та тренування за час навчання привели хлопців до високих результатів. Вони були багаторазовими призерами та чемпіонами України з рукопашного бою, боротьби самбо, боксу та панкратіону.  Отримати звання Майстра спорту України мрія кожного спортсмена. Без перебільшення пишаюсь їхніми здобутками і бажаю нових перемог», – поділився радістю тренер та наставник спортсменів доцент кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту підполковник Андрій Балдецький.

Фотографії