Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військові з «Піднебесної» навчатимуться в Україні

До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула делегація військовослужбовців Китайської Народної Республіки. Основна мета візиту - обговорити подальші перспективи розвитку співробітництва у галузі військової освіти та науки між двома країнами. На даний час у Військовому інституті вже проходять підготовку троє військовослужбовців з Китаю. Рівнем отриманих знань та їхньою підготовкою  в цілому замовники задоволені.

“Ми високо оцінюємо  рівень підготовки наших офіцерів. Ваші викладачі докладають багато зусиль та праці і це виливається у гарний результат.   Мовне середовище-важливий аспект для навчання, тому ми  зацікавлені у подальшій співпраці”, - зазначив старший капітан першого рангу Чень Чже, керівник делегації.

Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент полковник Олег Прохоров відзначив неабияку старанність та  наполегливість китайських товаришів. “Вони активно і багато працюють не лише в ході навчань, а й самостійно. Ми намагаємось зробити навчання цікавим. Організовуємо для слухачів корисне дозвілля, екскурсії, відвідування театрів, музеїв. Їх знання це результат і нашої роботи. А від так у нас з’являються реальні перспективи отримати ще одне замовлення. Будемо з нетерпінням  чекати нових слухачів“.

Фотографії