Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка начальником управління забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Наталією Марчук проведено вкрай важливе практичне заняття.

Метою заняття стало формування у слухачів Курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації Військової служби правопорядку у Збройних Силах України системи знань щодо ефективного забезпечення реалізації у ході майбутньої службової діяльності вимог Закону України "Про безоплатну правову допомогу".

У його ході слухачів було ознайомлено із чинною в Україні системою безоплатної правової допомоги, її складовими, порядком надання раннього доступу затриманих до безоплатної правової допомоги, актуальними питаннями захисту прав військовослужбовців Збройних Сил України у кримінальному, адміністративному та цивільному процесах.

Особливу увагу пані Наталія приділила питанням співробітництва між Координаційним центром та Міністерством оборони України та практичним питанням забезпечення Спільного плану дій Головного управління Військової служби правопорядку та Координаційного центру.

Заняття пройшло динамічно, в атмосфері взаємної зацікавленості у його результатах. Слухачі курсів, науково-педагогічні працівники кафедри правового забезпечення висловили вдячність пані Наталії та щирі сподівання щодо майбутніх зустрічей та плідної співпраці.

Фотографії