Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершилися курси підвищення кваліфікації військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації

На цьогорічних курсах знання у сфері комунікаційних технологій удосконалювали представники інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Серед них були досвідчені військові журналісти, прес-офіцери, фахівці морально-психологічного забезпечення військ (сил).   

«Загальне враження позитивне, дуже цікаві лекції за допомогою яких можна розширити світогляд та навчитися чомусь новому. Звичайно, не вистачало практичних занять та практичної складової, але це не завадило дізнатися щось нове і використовувати дані знання у власній практиці. Нехай таких курсів буде побільше» – ділиться враженнями офіцер прес – центру ОК «Північ» молодший лейтенант Світлана Халімоненко.

«На курсах були присутні представники як  Військово – Морських Сил, так і Сухопутних військ Збройних Сил України, тобто це можна назвати співпрацею між офіцерами різних видів військ. Звичайно, це було складніше для викладачів, але комунікація між слухачами курсів допомагала отримати бажаний результат. Хотілося б побільше практики із залученням прес - офіцерів та журналістів» – продовжив думку колеги по курсах тимчасово виконувач обов’язків старшого офіцера прес – центру ОК «Схід» майор Валентин Єрмоленко.

«Дякую організаторам і викладачам за можливість підвищити рівень власних знань на цих курсах. Здавалося б: чому можна навчити фронтового кореспондента в якого за плечима чотири збройних конфлікти? Та все ж, показали як відійти від друкованих ЗМІ та зорієнтували на нове віртуальне середовище» – розповів спеціальний кореспондент  відділу соціальної політики Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія» підполковник Віктор Шевченко.

Олег Дудка