Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

День захисника України у Військовому інституті

14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Це значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої держави.

З нагоди свята у Військовому інституті був організований концерт, на якому заступник начальника Військового інституту, полковник Олександр Приліпко зачитав святкові накази за якими начальник Військового інституту, генерал-майор Ігор Толок, вручив особовому складу грамоти та подяки.

Свої вітання висловив також учасник бойових дій, сержант Олександр Погребний, який зазначив, що завдяки непохитній волі в душі та непоборній жазі до свободи український народ переможе.

Відкривала концерт неперевершена Олена Давидова з  піснею «Україна».   Виконання Олександрою Смашкіною пісні «Україна – це ти» нагадало присутнім про красу та велич нашої країни. Тетяна Кисляк розповіла історію пісні, яку виконала для наших захисників. Валерія Сокол та Поліна Коваленко заспівали дуетом  «Армія з народом» ще раз підтвердивши, що наша Батьківщина під надійним захистом мужніх воїнів. І завершальним акордом нашого святкового дня став вже всім відомий та  улюблений Військовий оркестр.

Курсанти Анастасія Богач та Валентина Вілюра

Фотографії