Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Спортивна краса!

З кожним роком у Військовому інституті з`являються нові ідеї та задуми, щодо розвитку та вдосконалення як військово-професійних навичок, так і фізичного виховання й спорту.

Курсанти-спортсмени на змаганнях з різних видів спорту щороку гідно відстоюють й захищають честь, гідність та спортивну славу Військового інституту.

Належні умови для тренувань, необхідне спорядження та спортивний майданчик біля гуртожитку завжди доступні для тих, хто прагне удосконалити та розвивати свої безпосередньо спортивні навички.

За ініціативи проекту та підтримки начальника Військового інституту генерал - майора Ігоря Толока новий навчальний рік ознаменувався відкриттям спортивного залу, який обладнаний новими сучасними тренажерами, біговою доріжкою та професійним покриттям.

Вже з початку вересня тут вперше за багато років відбуваються заняття з фітнесу для жінок-військовослужбовців, які організовує та проводить спортсменка Військового інституту, кандидат в майстри спорту зі спортивної гімнастики курсант Золотко Альона.

Керівництво Військового інституту підтримали ідею фітнесу, адже такі заняття покращують як загальний стан здоров`я, так і розвивають такі фізичні якості як сила, витривалість, швидкість, а також роблять дівчат більш стійкими, вмотивованими та морально стійкими до умов військової служби.

Тому «іти в бій» за честь Військового інституту тепер сміливо можуть дівчата, адже виховання спортивних навичок у військовослужбовців-жінок пріоритетна та гідна справа для Військового Інституту.

Фотографії