Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка триває вступна кампанія 2018 року

«Оперативна інформація про її хід,- розповідає заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров,- сконцентрована у приймальній комісії та в навчальному відділі ВІКНУ.

Стосовно результатів відбору на навчання у 2018-2019 навчальному році з числа військовослужбовців та цивільної молоді на сьогодні цікаві наступні показники, які значно перебільшують минулорічні. Наприклад, надійшло сотні особових справ. В переважній більшості навчатись у Військовому інституті виявили бажання патріотично налаштовані цивільна молодь, військовослужбовці за контрактом та ліцеїсти військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою. Значно збільшилась кількість учасників операції Об’єднаних сил (АТО) і осіб жіночої статі. Вступники змагаються за право навчатися за спеціальностями: міжнародна інформація, міжнародні відносини, переклад, фінанси, психологія, політологія, зв’язки з громадськістю,  військова журналістика, правознавство і іншими.

З 13 по 20 липня проходить складання вступних випробувань (психологічне обстеження, оцінка рівня фізичної підготовленості, медичний огляд). А також проведення співбесід, конкурсу сертифікатів, вступних іспитів.

Фотографії