Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового інституту за спеціальністю «Психологія» проводять опитування серед цивільного населення у рамках проекту 13 Гайдамацького Потягу «Визвольних змагань»

21 червня проект 13 Гайдамацького Потягу «Визвольних змагань», до якого долучились курсанти нашого інституту, змінив локацію і перемістився з Києва до Львова з метою проведення опитування серед військовослужбовців та їхніх родин для дослідження проблемних питань та бачення їх вирішення.

Протягом минулого тижня, перебуваючи на локації Труханівської Січі, курсанти створювали анкети-опитування для цивільного населення, обговорювали об’єкти та визначили мету дослідження. «Зараз це ніби здається маленьким кроком, але насправді виконується величезна робота, яка дасть вам той пласт інформації та тем, з яким в подальшому ви будете працювати», - говорить Олена Іванова, одна з організаторів акції.

Надалі на всіх локаціях Потягу, паралельно з запланованими культурно-просвітницькими заходами, курсанти психологи проведуть соціальне опитування, що допоможе зробити висновки про ставлення населення до військовослужбовців, ситуації на Сході України та важливість реабілітації для учасників бойових дій.

Концепція Потягу включає декілька локацій: Одесу, Славянськ, Сватове та Вінницю – що дає змогу провести якомога більшу вибірку думок, з приводу формування загального ставлення суспільства до проблем Збройних Сил України.  

 Курсант  Євгенія Пугач