Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Участь курсантів військового факультету фінансів і права ВІ КНУ у фестивалі «Армія очима дітей»

Курсанти військового факультету фінансів і права брали активну участь у фестивалі, який пройшов на території Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Організатором масштабного Всеукраїнського заходу, присвяченого 100-річчю заснування системи позашкільної освіти України, став Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України за підтримки Верховної Ради України, Міністерства оборони України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації.

Проведення фестивалю має на меті підведення підсумків та демонстрацію найкращих форм діяльності закладів позашкільної освіти, підтримку та заохочення дітей та молоді до творчої діяльності, пропагування та примноження надбань національної культури українського народу, формування у дітей та молоді національної гідності.

Територія творчості облаштувалася на площі Знань, на відкритому сонячному майданчику, де діти та молодь мали можливість вільно реалізувати свій творчий потенціал. Конкурс дитячих духових оркестрів «Армія – дітям» почався урочистим парадом оркестрів-учасників, які відкрили дитяче свято. Після виконання Державного Гімну України, розпочались конкурсні виступи Фестивалю дитячих оркестрів «Армія-дітям».

На майданчику з військовим обладнанням, який був організований управлінням цивільно-військового співробітництва генерального штабу Збройних сил України, з учасниками та гостями фестивалю проводилися різноманітні спортивні змагання, майстер-класи з надання першої домедичної допомоги, безпеки та охорони життя, що в сьогоднішніх реаліях є вкрай важливим для кожного громадянина України. Після уроку потужної та цікавої "військової підготовки", кожний охочий міг відпочити, скуштувавши страв справжньої військової кухні на майданчику військових або студентської їжі у студентському кафе. Окрім того, кухарі із задоволенням поділились своїми кулінарними рецептами.

Фотографії