Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Співпраця з Федеральним відомством іноземних мов Федеративної Республіки Німеччина

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 14 по 18 травня проходить візит представників Федерального відомства іноземних мов. Програмою перебування передбачено  відвідування культурних та історичних пам’яток м. Київ, робота в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, обговорення напрямків подальшого співробітництва.

15 травня 2018 року відбулась урочиста зустріч представників Федерального відомства іноземних мов з представниками Лінгвістичного науково-дослідного центру військового інституту на чолі із начальником Військового інституту генерал-майором Ігорем Толоком. Начальник лінгвістичного управління військового інституту підполковник Максим Білан спільно з підполковником Андрієм Гальчусом та підполковником Лілією Гончарук провели фахові та експертні переговори з питань термінології та лінгвістичного забезпечення.

В ході зустрічі було обговорено забезпечення діяльності Збройних сил Федеративної Республіки Німеччина, системи відбору та підвищення кваліфікації перекладачів та термінологів для Федерального відомства іноземних мов Федеративної Республіки Німеччина, здійснення лінгвістичного забезпечення діяльності Міністерства оборони України, стажування представників Лінгвістичного науково-дослідного управління Науково-дослідного центру Військового інституту у Німеччині.