Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Гідні нащадки козацького роду

Ніхто не буде сперечатися, що рукопашний бій – це мужній вид спорту, який вимагає не тільки високого рівня розвитку фізичних якостей та координації, але й сформованості морально-вольових якостей бійця. Контактний та швидкоплинний вид єдиноборства має військово-прикладну спрямованість, тому йому приділяється велика увага в силових структурах України.

19-21 квітня в Києві проводився Чемпіонат Збройних сил України з рукопашного бою. На базі Центрального спортивного клубу Збройних сил України запекло боролися військовослужбовці збірних команди окремих родів військ та команд вищих військових навчальних закладів.

Організація турніру відповідала високому рівню змагань, а бої були настільки запеклими, що нерідко результат поєдинку вирішував один вдалий прийом чи удар. Кожен учасник віддавав максимум зусиль для перемоги, аби мати можливість у майбутньому представляти збірну команду Збройних сил України на найпрестижнішому турнірі з рукопашного бою «Кубок Президента».

Спортсмени збірної команди Військового інституту з рукопашного бою брали активну участь у змаганнях. Вони проявили витримку, силу волі, мужність та з честю представляли наш навчальний заклад.

Переконливу перемогу над суперниками у ваговій категорії до 90 кг здобув курсант Михайло Ухорський. Крім того головний суддя змагань відмітив його кубком «Кращий боєць».

Бронзовим призером Чемпіонату Збройних сил України з рукопашного бою у ваговій категорії до 80 кг став курсант Олег Стадник.

Вболівальники відмітили високий рівень технічних навичок, мотивацію, жагу до перемоги учасників турніру. Незабутні емоції та задоволення від перегляду видовищних поєдинків запам’ятаються на все життя!

Побажаємо нашим спортсменам успіхів та перемог у майбутньому!

Фотографії