Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Подаруй тепло

20 квітня курсанти Військового інституту завітали до комунального закладу Київської обласної ради «Спеціалізованого обласного будинку дитини».    

Небайдужі першокурсники вже не вперше приїжджають до міста Боярка. Їх завжди радо вітають керівництво, гості, дітлахи.

«Спілкування з малечею надихає, отримуєш заряд позитивних емоцій», - зауважує курсант навчальної групи Адошкіна Катерина.

Курсанти провели з дітьми декілька годин. За короткий час вони намагалися подарувати дітям якнайбільше радості, уваги, проявити турботу, віддати частинку самого себе. Подарунки, привезені курсантами з собою, стали надзвичайно приємними для дітей. Однак, вони перетворилися у безцінь, коли молоді люди почали гратися з дітьми на звичайному спортивному майданчику. У них блищали від радості очі, а на вустах сяяла щира дитяча посмішка.

У такі моменти відчуваєш щастя і тепло, водночас, не хочеш миритися з труднощами, які зустрінуться на шляху ні в чому не винних дітей. Хочеться їм допомагати і бачити їх щасливими. Ми мусимо підтримувати таких дітей. Вони потребують нашої ласки, уваги та тепла.

Година, проведена з дітьми, подарує вам щирі емоції та незабутні враження. А малеча усвідомлює, що їх є кому любити, і є ті, хто готовий захистити.

Фотографії