Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Зміцнення військової складової підготовки курсантів

Кафедра правового забезпечення військового факультету фінансів і права продовжує зміцнювати військову складову підготовки курсантів.

22 березня 2018 року, за сприянням Військової служби правопорядку у Збройних Силах України,  волонтерських та громадських організацій України, з особовим складом навчальних груп, які навчаються за спеціальністю "Правоохоронна діяльність у Збройних Силах України", було проведено додаткове комплексне заняття, метою якого було отримання курсантами знань та навичок, необхідних для впевнених та самостійних дій у різних видах сучасного бою, підтримання постійної готовності до виконання навчально-бойових завдань у складі підрозділу.

Керівники на навчальних місцях - учасники бойових дій, ознайомили курсантів зі спорядженням, озброєнням, тактикою дій снайперів Збройних Сил України, контрснайперськими заходами, провели тренування дій особового складу зі стрілецькою зброєю, відпрацювали дії при вогневому контакті з противником та евакуацію пораненого за допомогою штатних та підручних засобів. Крім того, в ході комплексного заняття особовим складом було виконано вправу контрольних стрільб з АК-74.

Кожен з курсантів поставився до проведення занять з належною увагою та зацікавленістю, тому практичні стрільби пройшли успішно, порушень  заходів безпеки допущено не було, військовослужбовці отримали гарні результати.

Фотографії