Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Від теорії до практики

Традиційним для першокурсників Військового інституту спеціалізації військова журналістика є відвідування Центральної телерадіостудії. 27 березня підполковник Холодна Яна Олексіївна зустрілася з курсантами, щоб продемонструвати щоденну діяльність військового телебачення і радіо. Яна Олексіївна проінформувала курсантів про трансляцію в ФМ-діапазоні на Донеччині та Луганщині.

Основним напрямом діяльності є забезпечення правдивою інформацією українських захисників, цивільного населення, які перебувають в зоні зіткнення. «Наразі Збройні сили України, військова журналістика перероджуються, спостерігаємо позитивну тенденцію змін»,- наголосила очільник військового телебачення і радіо. Курсанти провідного навчального закладу стали свідками читки новин у прямому ефірі на радіо, поставили запитання професійним ведучим стосовно створення і поширення новинного контенту.

Творчий, натхненний і працелюбний колектив, зокрема, автори соціального проекту «Будемо жити», спеціалізованого проекту «Техніка війни», редактори, журналісти стали великим прикладом для майбутніх працівників мультимедійних структур. Метою створення військових програм, роликів, блогів працівники ЦТРС вбачають у репрезентації і уславленні Збройних сил, підвищення авторитету армії і популяризації її серед цивільного населення. «Самовдосконалюйтесь, почніть вже сьогодні: комунікуйте, більше посміхайтесь, будьте відкритими, радійте життю! Звісно, набувайте знань в інституті, адже знання - ваша зброя впродовж служби. Ми цінуємо креатив та ініціативу. Вірте в себе і у вас все вийде!»- радила Яна Холодна.

Фотографії