Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті проведено показове (методичне) заняття

Згідно з планом методичної роботи ВІКНУ 21 березня 2018 року доцентом кафедри фінансового забезпечення військ підполковником Олександром Чистиком проведено показове заняття з курсантами  навчальної групи військового факультету фінансів і права.

На виконання вимог наказу МОУ від 25.04.2016р. №216 Про вдосконалення підготовки офіцерських кадрів тактичного рівня та сержантського (старшинського)  складу у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів з метою нарощування методичних та командирських навичок, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено показове (методичне) заняття з дисципліни Фінансове забезпечення військової частини.

До проведення заняття був запрошений керівний склад Військового інституту та військового факультету, начальники кафедр, курсів, курсові офіцери.

Заняття було присвячене питанням фінансового планування Збройних Сил України. На ньому було розглянуто низку актуальних питань фінансового планування військових частин. Для наочності присутнім було продемонстровано методику складання кошторису військової частини та плану асигнувань загального фонду державного бюджету, проблематика фінансового планування військових частин.

Як зазначив начальник кафедри фінансового забезпечення військ кандидат економічних наук, полковник Алім Сизов, заняття пройшло на високому теоретико-методологічному рівні та досягло своєї мети. 

Курсанти не лише удосконалили знання щодо порядку фінансового планування, а й на практиці розібрали практичні ситуації, які найчастіше виникають у процесі службової діяльності керівників фінансових органів військових частин.

Фотографії