Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Методика запровадження ідеологічної та військово-патріотичної складових у викладанні навчальних дисциплін та проведення заходів морально-психологічного забезпечення

У Військовому інституті проведений науково-практичний семінар з офіцерами за темою: « Методика запровадження ідеологічної та військово-патріотичної складових у викладанні навчальних дисциплін та проведення заходів морально-психологічного забезпечення».

Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров довів до офіцерів вимоги Генерального штабу Збройних Сил України щодо організації та змісту навчально-виховного процесу, методичного забезпечення  викладання  навчальних дисциплін та організацію  заходів морально-психологічного забезпечення. Учасники семінару переглянули відео сюжет виступу Міністра оборони України щодо покращення підготовки майбутніх офіцерів у військово-навчальних закладах.

Обговорення питань семінару викликало в офіцерів жваву дискусію з питань соціального захисту військовослужбовців, удосконалення військової та практичної складової підготовки курсантів. Особливий інтерес викликав виступи офіцерів – випускників Військового інституту, які брали участь у бойових діях в АТО. З питаннями щодо набуття курсантами практики проведення заходів морально – психологічного забезпечення поділились офіцери та працівники структур МПЗ.

За результатами обговорених питань семінару напрацьовано єдину систему поглядів на методичні підходи запровадження ідеологічної та військово-патріотичної складових у викладанні навчальних дисциплін.

Фотографії