Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У пам'ять Кобзаря

Ім’я Тараса Григоровича Шевченка відоме в усьому світі як символ українського народу. Не було і немає в Україні подібного йому митця, полум’яного патріота, відданого борця за майбутнє нації.

9 березня, у день 204 річниці від Дня Народження діяча, сотні українців зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченка, щоб ушанувати память творчо обдарованого митця. До урочистостей в парку Шевченка долучилися й курсанти Військового інституту. Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров та заступник начальника Військового інституту з морально – психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика вшанували память Тараса Шевченка, поклавши разом з підлеглими квіти до його пам’ятника. «Для кожного з нас ім’я Тараса Григоровича є святим. Ми пишаємося навчанням в інституті, який носить його ім’я», - зауважує курсант 125гс навчальної групи солдат Богдан Галайчук. Курсанти усвідомлюють відповідальність, покладену на них, зауважуючи також, що вона слугує додатковою мотивацією при набутті ними нових навичок і знань.

Багато років пройшло, і память про Великого Кобзаря не згасає в серцях українців. Славу Тараса Григоровича пронесуть крізь віки справжні патріоти, свідомий цвіт української нації!

Фотографії