Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

В знаннях наша сила

У Військовому інституті відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України.

Підготовку офіцерів здійснювали досвідчені фахівці геоінформаційного та навігаційного забезпечення – викладачі кафедри геоінформаційних систем і технологій та представники військових частин топографічної служби Збройних Сил України.

Заняття для офіцерів проводились на базі сучасного класу геоінформаційних технологій із застосування найсучасніших програмних продуктів - ArcGIS, Corel Draw, MapInfo, а вдосконалити практичні навички офіцери мали можливість на базі Редакційно-видавничого центру Міністерства оборони України та на базі 115 Картографічного центру Збройних Сил України.

Підсумкову атестацію офіцерів проведено комісією з залученням представника замовника на підготовку військових фахівців – заступника начальника відділу організації топогеодезичного виробництва Центрального управління воєнно-топографічного та навігації полковника Миколи Шкута.

Зі слів Миколи Шкута курси проведені на високому організаційному та методичному рівнях з врахуванням новітніх тенденцій розвитку навігаційного та геоінформаційного забезпечення військ з урахуванням досвіду топогеодезичного забезпечення військ в зоні проведення антитерористичної операції на сході нашої держави.

Фотографії