Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Міжнародний науковий семінар у Відні

Представники науково-дослідного центру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у Міжнародному науковому семінарі “Формування економіки знань як базису інформаційного суспільства”.

16-19 грудня 2017 року представники науково-дослідного центру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Турченко Юлія Вікторівна та Горячева Кіра Сергіївна взяли участь у Міжнародному науковому семінарі “Формування економіки знань як базису інформаційного суспільства”, який відбувся у Державному Віденському університеті у м. Відень, Австрія.

Захід відвідали 127 учасників з 13 країн світу, а робота семінару проводилась на 13 секціях. На особливу увагу заслуговують доповіді, пов’язані із застосуванням інструментів захисту інформаційних ресурсів і проблеми інформаційної та економічної безпеки, інновації в економіці, підприємництві, освіті, управлінні та публічному адмініструванні, що викликали жваве обговорення та інтерес у слухачів. Усі учасники семінару отримали сертифікати, що підтвердили їх безпосередню участь у заході.

За підсумками семінару та результатами виступів будуть оформлені та опубліковані тези, а найкращі доповіді з поглибленим аналізом знайдуть відображення у журналі “Актуальні проблеми економіки”.

Фотографії