Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті відбувся черговий випуск курсів підвищення кваліфікації

12 грудня  у Військовому інституті відбувся випуск курсів підвищення кваліфікації офіцерів за напрямом діяльності цивільно-військового співробітництва.

Метою проведення курсів підвищення кваліфікації  офіцерів за напрямом діяльності цивільно-військового співробітництва є набуття слухачами актуальних знань законодавства та інших нормативно-правових актів, практичних знань та навичок  щодо реалізації заходів направлених на створення дієвої системи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України та ефективного використання цивільного антикризового потенціалу в інтересах виконання завдань Збройних Сил України за призначенням та формування позитивної громадської думки.

До проведення навчальних занять на Курсах були залучені офіцери, науково-педагогічні, наукові працівники Військового інституту, фахівці Управління цивільно-військового співробітництва ЗС України.

За результатами навчання офіцерам вручені свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Фотографії