Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Відзначення Дня військового фінансиста

27 жовтня у стінах Військового інституту імені Тараса Шевченка, відбулося святкування Дня військового фінансиста.

Це свято започаткували відповідно до наказу Міністра оборони України №324 від 28.10.99 «Про встановлення у Збройних Силах України Дня військового фінансиста».

Військовий інститут –  це єдиний в Україні навчальний заклад, який готує військових фінансистів. Випускники військового факультету фінансів і права ВІКНУ проходять службу у Збройних Силах України, Національній гвардії України та інших військових формуваннях. У своїй повсякденній службі завжди виявляють високі професійні та морально-ділові якості, закладені викладачами в аудиторіях нашого інституту.

Цьогоріч привітали військових фінансистів з професійним святом заступник директора Департаменту фінансів МО України полковник Сергій Галімський, помічник командувача Сухопутних військ – начальник фінансово-економічного управління полковник Віталій Бусель та представник видавництва «Все про бухгалтерський облік» Ольга Стужук.

Курсанти Військового інституту підготували святковий концерт, який подарував усім гостям масу позитивних емоцій.

За значний внесок у підготовку майбутніх офіцерів та зразкове виконання ними службових обов’язків колектив кафедри фінансового забезпечення військ нагородили грамотами та цінними подарунками.

Звичайно подяки оголосили й курсантам, які показали високі результати в навчанні, проявили особисту дисциплінованість та зразкове виконання службових обов’язків. 

Фотографії