Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Навчально-методичний збір перед початком нового навчального року

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 28 по 31 серпня проводиться навчально-методичний збір військовослужбовців та працівників наукового та науково-педагогічного складу.

Захід відкрив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Військового інституту генерал-майор Ігор Толок, який у своєму виступі окреслив завдання, що стоять перед колективом інституту у новому навчальному році та націлив присутніх на якісне виконання перспективних наукових та навчальних планів.

З доповідями про актуальні проблеми, що стоять перед Збройними Силами України та, зокрема, Військовим інститутом, виступили заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко, заступник начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Олег Прохоров, заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення – начальник відділення морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика, інші посадові особи.

В роботі навчально-методичного збору взяли участь начальник управління психологічного забезпечення Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України полковник Сергій Грилюк, начальник Управління співробітництва з міжнародними безпековими організаціями - заступник начальника Головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу Збройних Сил України капітан 1-го рангу Владислав Літовченко, старший офіцер інформаційно-аналітичного відділу управління інформаційно-психологічних операцій військової частини А0987 підполковник Антон Мельник та інші. В своїх виступах вони акцентували увагу на пріоритетах розвитку відповідних структур, створенні кадрового потенціалу з тих військовослужбовців, які можуть приймати вірні рішення та мають глибокі теоретичні знання. Основними напрямками для досягнення вищезазначеного вони визначили ґрунтовну підготовку у виші,  зразкове практичне виконання службових обов’язків та, звісно, професійну підготовку у військах. Ставку слід робити на тих військовослужбовцях, у кого є бойовий досвід.

Фотографії