Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового інституту небайдужі до дитячих життів

У зв’язку з проведенням АТО на сході України, у національній  дитячій спеціалізованій лікарні  «Охматдит»  постала гостра нестача постійних донорів. Сьогодні дитяча лікарня потребує допомоги, адже донорська кров  залишається життєво необхідною в багатьох випадках для порятунку дитячих життів. Тому дитячий медичний центр звернувся за допомогою до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка для вирішення невідкладної проблеми.

Небайдужими стали курсанти військового гуманітарно-лінгвістичного факультету Військового вишу: Олександр Шкроботько, Сергій Квич та Павло Вітязь.

«Гордість та честь переповнює, коли знаєш, що хоч якось можеш допомогти в порятунку дитячого життя» - наголосили курсанти.

Лікарі національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охмадит» виражають вдячність керівництву Військового інституту за чуйних курсантів  та закликають приєднатися до доброчинної справи.

Керівництво Військового інституту високо оцінило добровільну ініціативу  курсантів, кожний  із військовослужбовців отримав додаткову відпустку.

Дарія Маркевич, курсант ВІКНУ

Фотографії