Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНА ПІДГОТОВКА – ЕФЕКТИВНИЙ ЕЛЕМЕНТ ВИКОНАННЯ ПОСТАВЛЕНИХ ЗАВДАНЬ У БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ ОБСТАНОВКИ

З метою формування і розвитку у військовослужбовців Військового інституту відповідних світоглядних установок, ідейних переконань та морально-бойових якостей представник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України підполковник Євгеній Беляєв провів з особовим складом показове заняття з національно-патріотичної підготовки на тему “Гібридна війна РФ проти України: основні аспекти”.

Під час заходу офіцер детально проінформував присутніх слухачів про етапи ескалації конфлікту на Сході України, кроки які проводить українська сторона на міжнародній арені щодо стабілізації ситуації в районі проведення АТО.

— Зараз, після двох років війни, псевдореспубліки формально очолюють відомі всім місцеві терористи-найманці, проте вже не залишилося навіть жодних ілюзій щодо того, хто через кураторів в Москві насправді керує “республіками” та веде гібридну війну проти нашої держави, — зазначив у своєму заключному слові підполковник Беляєв.

Завершився захід конструктивним діалогом та обміном думками, щодо покращення проведення занять з національно-патріотичної підготовки.

Фотографії