Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ ВІКНУ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ БІЙЦІВ АТО НА ПЕРЕДОВІЙ

Щоб підняти бойовий дух учасників антитерористичної операції, Генеральним штабом Збройних Сил України було прийнято рішення провести концерт за участю творчого колективу Військового інституту, який відбувся у підрозділах, що виконують завдання в районі проведення АТО.

Крім того, артисти передали учасникам АТО листи від дітей, які дякували їм за захист батьківщини від російських окупантів та зустрілись із випускниками навчального закладу.

— Мені такі зустрічі дуже подобаються. По-перше, це дуже розряджає обстановку. А по-друге – дає ще більше натхнення, щоб захищати свою державу, тому що ми всі її любимо. Ми будемо стояти до останнього, поки не виженемо останнього ворога з нашої землі, — розповідає старший снайпер-розвідник Дмитро.

Антитерористична операція на сході України триває вже понад два роки, тож багато захисників давно не бачили своїх сімей, тому керівництво силових відомств підтримує їх бойовий дух.

— Гарний настрій потрібен бійцям в АТО так само, як і добра зброя. Отож, щоб розважити наших воїнів до зони проведення антитерористичної операції з концертним туром вирушила наша група, — зазначив військовий диригент ВІКНУ майор Юрій Копач.

Варто зазначити, що оркестр Військового інституту є постійним учасником культурно-мистецьких турів в районі проведення АТО, а сам творчий колектив разом із своїми солістами завжди представляє цікаву патріотичну програму і вже готує Різдвяну виставу.

Фотографії