Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ відбувся п’ятий випуск прес-офіцерів

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся  п’ятий випуск офіцерів, які пройшли курс підвищення кваліфікації за програмою «Армія і медіа».

Під час навчання у виші прес-офіцери бригад та військові журналісти ознайомилися із сучасними технологіями щодо адекватного реагування на виклики, ризики і загрози в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії.

Отримані знання та навички дозволять офіцерам ефективно виконувати завдання за призначенням в системі стратегічних комунікацій Збройних Сил України. 

Особливістю цього випуску офіцерів інформаційно-медійних структур органів військового управління є те, що група складалася виключно із військовослужбовців прекрасної статі. Добре вмотивовані, добре підготовлені, вони проявили неабиякий інтерес до підвищення рівня своєї кваліфікації.

 «До війська із запасу я прийшла з чималим досвідом роботи в журналістиці, зазначила лейтенант Світлана Борисова. – До того ж довелося майже два роки працювати воєнним кореспондентом в зоні АТО. Це і спонукало мене до поглиблення своїх знань та вмінь, особливо з військово-спеціальної підготовки. І тепер я придбала достатньо серйозний арсенал для роботи на посаді прес-офіцера бригади. Крім того курси у ВІКНУ дозволили мені відкрити багато чого нового щодо протидії інформаційним агресіям в умовах сучасної війни».

сержант Альона Шідерова