Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІЙСЬКОВИЙ ОРКЕСТР ІНСТИТУТУ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПАРАДУ НА ЧЕСТЬ 25-РІЧЧЯ НАЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Днями, концертом військового оркестру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка в клубі 72 окремої механізованої бригади (м. Біла Церква) розпочалась культурна програма, підготовлена колективом військових музикантів та солістів для учасників військового параду на майдані Незалежності на честь 25-річчя Незалежності України.

— Метою нашої культурної програми є підняття настрою, бойового духу учасників грандіозного військового параду 24 серпня, за яким стежитимуть не тільки українці, а, мабуть, і весь світ, — зазначив у своєму вступному привітанні начальник військового оркестру майор Юрій Копач.

Військовослужбовці національної Академії Сухопутних військ імен Гетьмана Петра Сагайдачного, частини морської піхоти з Миколаївщини та окремої аеромобільної бригади з Житомирщини вщент заповнили актову залу та з неприхованим захопленням приймали концертні номери у виконанні солістів оркестру Військового інституту: Павла Дідківського, Анатолія Варченка та Руслани Тулякової.

У концерті нарівні з класичними творами прозвучало багато відомих пісень військово-патріотичного характеру, які полюбились військовослужбовцями – учасниками АТО.

— Такі концерти, дійсно, піднімають бойовий дух і виховують справжню любов до Батьківщини, — ділилися враженнями відверто, без зайвого пафосу учасники музичного вечору.

Фотографії