Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КУРСАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ ПОЛІГОНОМ

Курсанти 1-го курсу Військового інституту відбули на польовий вихід в ході якого опановуватимуть програму “Стрілець механізованого взводу”.

На передодні заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко перевірив готовність особового складу, поставив конкретні завдання керівництву зборів звернувши їхню увагу на безумовне виконання мір безпеки під час відпрацювання практичних завдань зі штатної зброї та збереження життя і здоров’я військовослужбовців.

Навчальні збори триватимуть 10 днів на базі одного з найбільших навчальних центрів Сухопутних військ, що на Чернігівщині. Курсанти здобуватимуть знання з основ загальновійськового бою, прийомів і способів ведення тактичних дій солдата, бойових груп та відділень, обов’язки в бою тощо.

 Результатом польового виїзду стане практичне відпрацювання та закріплення навичок стрільби з автомата АК-74.

Враховуючи досвід проведення АТО, керівний склад навчальних зборів планує максимально наблизити навчання до бойових дій: діятимуть в складній тактичній обстановці, яка різко змінюється на різноманітній місцевості як вдень, так і вночі.

Як відомо, 169 навчальний центр Сухопутних військ Збройних Сил України – це один із найкращих центрів з підготовки військовослужбовців. У ньому готують військових за 135 спеціальностями. До складу учбового центру входять парки бойової техніки, учбові корпуси, казарми, навчальні полігони.

солдат Альона Шідерова

Фотографії